ZOEK NAAR REIZEN

SEIZOEN
Vóór en Najaar
Zomer
Winter
Travel-Style
Individuele reizen
Groepsreizen
Zomerhuisjesreizen
Duration
1 - 6 dagen
7 - 10 dagen
Meer dan 10 dagen
  LAAT RESULTATEN ZIEN

ZOEK NAAR EXCURSIES

SEIZOEN
Vóór en Najaar
Zomer
Winter
SOORT
BOATTRIP
QUAD RIJDEN
WALVISSAFARI
PAARDRIJDEN
JEEP EXCURSIE
FIETSEN
SNORKELEN/DUIKEN
SNEEUWSCOOTER
WANDELEN
IJSGROT
GEBIEDEN
The Beach Ride
Reykjavík
Skógar/Sólheimajökull
Skaftafell
Fagurhólsmýri
Jökulsárlón gletsjerlagune
Smyrlabjörg
Húsavík
Mývatn
Hauganes (Eyjafjörður)
Skagafjörður
Stykkishólmur
  LAAT RESULTATEN ZIEN
WIE ZIJN WIJ?

CONTACT

Stangharhyl 1, 110 Rekjavik, Iceland
T: +354-5871717
U kunt ons op dit nummer tijdens kantooruren bellen.

booking@sulatravel.is

WIE ZIJN WIJ?

Súla Travel is één van de oudste reisburo's op IJsland. Het bedrijf werd in 1988 onder de naam "Norræna Ferðaskrifstofa" (Nordic Travel in het Engels) opgericht en sindsdien hebben duizenden tevreden vakantiegangers hun reizen door ons laten organiseren. Aan het einde van 2021 werd, om verschillende redenen, de naam veranderd in Súla Travel.  Súla is de ijslandse naam van de vogel Jan-van-Gent.  Súla Travel is lid van SAF, de IJslandse nationale bond voor toerisme en heeft een volledige vergunning als reisburo en reisorganisator. Súla Travel heeft dientengevolge ook alle noodzakelijke verzekeringen, om het bedrijf en, nog belangrijker, haar klanten veilig te stellen.
 

Súla Travel is een gezond en schuldloos bedrijf met een sterke financiële positie.   Súla Travel heeft jarenlang als groothandel en tussen-persoon zaken gedaan, met nooit meer dan één vaste partner in elk land. Súla Travel verzorgt sinds 2004 alle land-arrangementen op IJsland voor Smyril Line gasten die met de veerboot Norröna aankomen.  In 2007 hebben we ook een branche in Oostenrijk opgericht, Islandprofi, maar in 2023 hebben we dit eenvoudig veranderd in een branche met de naam Súla Travel.  Sinds 2013 hebben we onze website in Nederland, waar onze gasten zonder tussenpersonen direkt hun reizen bij ons kunnen boeken. 

U kunt dus direkt bij Súla Travel boeken, via onze website.  Daardoor kunt u van onze jarenlange ervaring profiteren, en het wordt er op deze manier, zonder tussenpersonen, alleen maar goedkoper van. 

WAAROM BOEKEN BIJ SÚLA TRAVEL?

De mensen van Súla Travel hebben jarenlange ervaring met reizen op IJsland. 
Sigurjón begon in 1988 in het reiswezen en heeft het van allerlei kanten leren kennen, als reisorganisator, financieel manager, manager van een hotel en manager van een autoverhuur en hij is sinds 2003 algemeen direkteur van Súla Travel.
In 2007 Is het team uitgebreid met Fríða, die tweetalig is opgegroeid met Nederlands en IJslands, van kind af aan vaak mee geweest is op busreizen rond het hele land, en sinds het voorjaar van 2012 ook een gediplomeerde gids op IJsland is.   Zij is nu de afdelingschef van de IJsland-afdeling.    Voor de Duits sprekende klanten is Börge verantwoordelijk.  Hij heeft enorm veel ervaring, en heeft xx jaren in het reiswezen gewerkt.    
Karólína, oorspronkelijk een Nederlandse die al sinds 1978 op IJsland woont, werd in 1982 de eerste Nederlands sprekende gids op IJsland, met volledige vergunning. Zij werkte jarenlang als gids, maar vanaf het jaar 1984 ook op reisburo's aan de organisatorische kant van het reisgebeuren.  Sinds 2004 was ze afdelingschef van de IJsland-afdeling van Súla Travel maar nu werkt ze nog maar part time.
Afgezien van zomerhulp, boekhouding en tijdelijke krachten, bestaat het team dus uit deze mensen, die al hun ervaring en vindingrijkheid combineren om er een fantastisch en efficient team van te maken.

NORDIC TRAVEL TEAM

Sigurjón
Sigurjón
Fríða
Fríða
Karólína
Karólína
Börge
Börge
En verder hebben we een legioen van mensen die ons assisteren al naar gelang de behoefte. Dit zijn bijvoorbeeld gidsen, gids-chauffeurs, amateur fotografen, vertalers, geografen, geologen en zo nodig zelfs advocaten, die we met één telefoontje aan het werk kunnen zetten. Dus aan vakkundige personeelsleden om van je vakantie op IJsland een fantastische belevenis te maken is er bij ons geen gebrek!
 
 

MEEST POPULAIRE IJSLAND VAKANTIES EN EXCURSIES

FANTASTISCHE INDIVIDUELE REIZEN
FANTASTISCHE INDIVIDUELE REIZEN!
IJsland Klassieke Cirkel
1 mei – 30 september, 10 nachten
IJSLAND COMPLEET
Blue Lagoon IJsland Reizen boeken - 14 nachten
Relaxen op IJsland, Noorderlicht in de winter
IJSLAND'S FANTASTISCHE HOOGLAND
7 nachten, vanaf eind juni tot eind augustus
FANTASTISCHE INDIVIDUELE REIZEN
FANTASTISCHE INDIVIDUELE REIZEN!
IJsland Klassieke Cirkel
1 mei – 30 september, 10 nachten
IJSLAND COMPLEET
Blue Lagoon IJsland Reizen boeken - 14 nachten
Relaxen op IJsland, Noorderlicht in de winter
IJSLAND'S FANTASTISCHE HOOGLAND
7 nachten, vanaf eind juni tot eind augustus
  ZOEK NAAR REIZEN
  NEEM CONTACT MET ONS OP