ZOEK NAAR REIZEN

SEIZOEN
Vóór en Najaar
Zomer
Winter
Travel-Style
Individuele reizen
Groepsreizen
Zomerhuisjesreizen
Duration
1 - 6 dagen
7 - 10 dagen
Meer dan 10 dagen
  LAAT RESULTATEN ZIEN

ZOEK NAAR EXCURSIES

SEIZOEN
Vóór en Najaar
Zomer
Winter
SOORT
BOATTRIP
QUAD RIJDEN
WALVISSAFARI
PAARDRIJDEN
JEEP EXCURSIE
FIETSEN
SNORKELEN/DUIKEN
SNEEUWSCOOTER
WANDELEN
IJSGROT
GEBIEDEN
Reykjavík
Þingvellir (of Reykjavík)
Reykholt (vlakbij Geysir)
Skógar/Sólheimajökull
Skaftafell
Fagurhólsmýri
Jökulsárlón gletsjerlagune
Smyrlabjörg
Egilsstaðir
Húsavík
Mývatn
Hauganes (Eyjafjörður)
Skagafjörður
Hvammstangi
Ísafjörður
Stykkishólmur
  LAAT RESULTATEN ZIEN
0
nights

REKENMACHINE

Reispakket
Datum aankomst op IJsland *
REIS VAN UW VOORKEUR *:
KAMERS-PERSONEN
éénpersoons kamers
tweepersoons kamers
driepersoons kamers

INFORMATIE OVER DE CATEGORIEËN

Dit is de tekst voor de informatie over de categorieën in de rekenmachine
Categorie *  
aantal personen *
AUTO & VLUCHTEN
Auto soort
Aantal autos
Vliegveld/Luchtvaartmaatschappij
Excursies
I would like to add these excursions to my iceland-vacation
 
Let op: onze rekenmachine geeft u alleen een aanwijzing voor de prijs, en is geen bindend prijsaanbod. Vooral de prijzen van de vluchten kunnen erg verschillen, en andere factoren, zoals kinderkorting e.d., zijn niet altijd nauwkeurig te berekenen met de rekenmachine. Maar het geeft u een goed idee van wat u kunt verwachten, en wij zullen u met plezier een definitief aanbod sturen als u contact met ons opneemt.
WIE ZIJN WIJ?

CONTACT

Stangharhyl 1, 110 Rekjavik, Iceland
T: +354-5871717
U kunt ons op dit nummer tijdens kantooruren bellen.

booking@sulatravel.is

WIE ZIJN WIJ?

Súla Travel is één van de oudste reisburo's op IJsland. Het bedrijf werd in 1988 onder de naam "Norræna Ferðaskrifstofa" (Nordic Travel in het Engels) opgericht en sindsdien hebben duizenden tevreden vakantiegangers hun reizen door ons laten organiseren. Aan het einde van 2021 werd, om verschillende redenen, de naam veranderd in Súla Travel.  Súla is de ijslandse naam van de vogel Jan-van-Gent.  Súla Travel is lid van SAF, de IJslandse nationale bond voor toerisme en heeft een volledige vergunning als reisburo en reisorganisator. Súla Travel heeft dientengevolge ook alle noodzakelijke verzekeringen, om het bedrijf en, nog belangrijker, haar klanten veilig te stellen.
 

Súla Travel is een gezond en schuldloos bedrijf met een sterke financiële positie.   Súla Travel heeft jarenlang als groothandel en tussen-persoon zaken gedaan, met nooit meer dan één vaste partner in elk land. Súla Travel verzorgt sinds 2004 alle land-arrangementen op IJsland voor Smyril Line gasten die met de veerboot Norröna aankomen.  We hebben ook onze eigen branche in Oostenrijk, en sinds 2013 hebben we onze website in Nederland, waar onze gasten zonder tussenpersonen direkt hun reizen bij ons kunnen boeken. 

U kunt dus direkt bij Súla Travel boeken, via onze website.  Daardoor kunt u van onze jarenlange ervaring profiteren, en het wordt er op deze manier, zonder tussenpersonen, alleen maar goedkoper van. 

WAAROM BOEKEN BIJ SÚLA TRAVEL?

De mensen van Súla Travel hebben jarenlange ervaring met reizen op IJsland. Karólína, oorspronkelijk een Nederlandse die al sinds 1978 op IJsland woont, werd in 1982 de eerste Nederlands sprekende gids op IJsland, met volledige vergunning. Zij werkte jarenlang als gids, maar vanaf het jaar 1984 ook op reisburo's aan de organisatorische kant van het reisgebeuren.  Sinds 2004 is ze afdelingschef van de IJsland-afdeling van Súla Travel. Sigurjón begon in 1988 in het reiswezen en heeft het van allerlei kanten leren kennen, als reisorganisator, financieel manager, manager van een hotel en manager van een autoverhuur en hij is sinds 2003 algemeen direkteur van Súla Travel.
In 2007 Is het team uitgebreid met Fríða, die tweetalig is opgegroeid met Nederlands en IJslands, van kind af aan vaak mee geweest is op busreizen rond het hele land, en sinds het voorjaar van 2012 ook een gediplomeerde gids op IJsland is.        Afgezien van zomerhulp, boekhouding en tijdelijke krachten, bestaat het team dus uit deze mensen, die al hun ervaring en vindingrijkheid combineren om er een fantastisch en efficient team van te maken.

NORDIC TRAVEL TEAM

Karólína
Karólína
Sigurjón
Sigurjón
Fríða
Fríða
Christin
En verder hebben we een legioen van mensen die ons assisteren al naar gelang de behoefte. Dit zijn bijvoorbeeld gidsen, gids-chauffeurs, amateur fotografen, vertalers, geografen, geologen en zo nodig zelfs advocaten, die we met één telefoontje aan het werk kunnen zetten. Dus aan vakkundige personeelsleden om van je vakantie op IJsland een fantastische belevenis te maken is er bij ons geen gebrek!
 
 

MEEST POPULAIRE IJSLAND VAKANTIE EN EXCURSIES

FANTASTISCHE INDIVIDUELE REIZEN
FANTASTISCHE INDIVIDUELE REIZEN!
IJSLAND COMPLEET
Blue Lagoon IJsland Reizen boeken - 14 nachten
IJsland Klassieke Cirkel
1 mei – 30 september, 10 nachten
IJSLAND'S FANTASTISCHE HOOGLAND
7 nachten, vanaf eind juni tot eind augustus
Relaxen op IJsland, Noorderlicht in de winter
Groepsreizen: Busreizen - De IJsland cirkel tour
FANTASTISCHE INDIVIDUELE REIZEN
FANTASTISCHE INDIVIDUELE REIZEN!
IJSLAND COMPLEET
Blue Lagoon IJsland Reizen boeken - 14 nachten
IJsland Klassieke Cirkel
1 mei – 30 september, 10 nachten
IJSLAND'S FANTASTISCHE HOOGLAND
7 nachten, vanaf eind juni tot eind augustus
Relaxen op IJsland, Noorderlicht in de winter
Groepsreizen: Busreizen - De IJsland cirkel tour
  ZOEK NAAR REIZEN
  NEEM CONTACT MET ONS OP