ZOEK NAAR REIZEN

SEIZOEN
Vóór en Najaar
Zomer
Winter
Travel-Style
Individuele reizen
Groepsreizen
Zomerhuisjesreizen
Duration
1 - 6 dagen
7 - 10 dagen
Meer dan 10 dagen
  LAAT RESULTATEN ZIEN

ZOEK NAAR EXCURSIES

SEIZOEN
Vóór en Najaar
Zomer
Winter
SOORT
BOATTRIP
QUAD RIJDEN
WALVISSAFARI
PAARDRIJDEN
JEEP EXCURSIE
FIETSEN
SNORKELEN/DUIKEN
SNEEUWSCOOTER
WANDELEN
IJSGROT
GEBIEDEN
The Beach Ride
Reykjavík
Skógar/Sólheimajökull
Skaftafell
Fagurhólsmýri
Jökulsárlón gletsjerlagune
Smyrlabjörg
Húsavík
Mývatn
Hauganes (Eyjafjörður)
Skagafjörður
Stykkishólmur
  LAAT RESULTATEN ZIEN

CONTACT
Stangharhyl 1
110 Rekjavik | Iceland
T: +354 5871717
U kunt ons op dit nummer op werkdagen van 09:00 tot 16:00 uur bellen
booking@sulatravel.is
Onze gasten krijgen van ons een telefoonnummer voor noodgevallen tijdens de reis op IJsland, waar we dag en nacht bereikbaar zijn.

VAKANTIE IJSLAND -

POPULAIRE REIZEN NAAR IJSLAND
Een IJsland vakantie boeken? Bekijk hier onze meest populaire rondreizen IJsland.
Bij Ijsland Sula boek je jouw droomvakantie naar IJsland in de zomer!
 
Icleand

LAAT DE NATUUR U INSPIREREN

VAKANTIE IJSLAND? En waarom met IJsland met Sula Travel?
Súla is het IJslandse reisbureau met 30 jaar ervaring ingeorganiseerde vakanties naar IJsland. . De mooiste rondreizen IJsland voor goede prijzen. IJsland reizen op maat en individuele autoreizen met IJsland Sula.

REIZEN NAAR IJSLAND

Rondreis IJsland - De mooiste Groepsreizen in IJsland

Mooist IJsland vakantie seizoen. Door de aanwezigheid van de Golfstroom is IJsland heel wat minder koud dan de naam aangeeft. 's Zomers liggen de temperature vaak tussen de 10°C en 18°C, en 's winters kun je tussen -10°C en 10°C verwachten. Het weer is erg veranderlijk, dus het is slim om je in lagen te kleden, zodat je je makkelijk aan allerlei soorten weer kunt aanpassen. Deze informatie is geldig voor reizigers met de Nederlandse of Belgische nationaliteit.
Travel Agency
Hertz
 

Vakantie IJsland boeken bij IJsland Sula Travel voor een scherpe prijs.

IJsland Sula Travel is het avontuurlijkste reisbureau op IJsland. Wij bieden een gevarieerd aanbod in IJsland reizen. Een goedkope vakantie op IJsland boek je eenvoudig en snel bij ons. Bekijk ons uitgebreide aanbod met voordelige vakanties IJsland.

 

MEEST POPULAIRE IJSLAND VAKANTIES EN EXCURSIES

FANTASTISCHE INDIVIDUELE REIZEN
FANTASTISCHE INDIVIDUELE REIZEN!
IJsland Klassieke Cirkel
1 mei – 30 september, 10 nachten
IJSLAND COMPLEET
Blue Lagoon IJsland Reizen boeken - 14 nachten
Relaxen op IJsland, Noorderlicht in de winter
IJSLAND'S FANTASTISCHE HOOGLAND
7 nachten, vanaf eind juni tot eind augustus
FANTASTISCHE INDIVIDUELE REIZEN
FANTASTISCHE INDIVIDUELE REIZEN!
IJsland Klassieke Cirkel
1 mei – 30 september, 10 nachten
IJSLAND COMPLEET
Blue Lagoon IJsland Reizen boeken - 14 nachten
Relaxen op IJsland, Noorderlicht in de winter
IJSLAND'S FANTASTISCHE HOOGLAND
7 nachten, vanaf eind juni tot eind augustus
  ZOEK NAAR REIZEN

Complete Reykjavik Vakantie in met Excursies

Reykjavik is de hoofdstad en grootste stad van IJsland. Reykjavik is de ideale uitvalsbasis voor een vakantie in IJsland. Met een kleine 123.000 inwoners voelt het haar ligging net onder de poolcirkel, is het de meest noordelijke hoofdstad ter wereld. Zelfs in het centrum - meer aan als een gezellig dorp dan als een grote stad. Het hart van Reykjavik is relatief klein en er hangt een gemoedelijke sfeer in de straatjes. Je vindt er tal van kleurrijke houten huisjes, gezellige winkelstraat, koffietentjes, restaurants en voldoende uitgaansgelegenheden voor de late uurtjes. Wil jij in korte tijd zoveel mogelijk zien in je IJsland vakantie? Complete Reykjavik vakantie en populaire excursies als een Noorderlichttour, entree tot de Blue Lagoon en een Golden Circle Tour. In heel IJsland zijn er veel natuurbaden te vinden, Geothermische natuurbaden altijd heel gegeerd bij toeristen tijdens alle soorten Reykjavik vakanties. De Golden Circle-tour, waarbij je IJsland in het klein ziet, is een echte must-do. Je komt langs prachtige watervallen, geisers en een Nationaal Park. Als je met kleine kinderen bent, wil je misschien naar de Reykjavík Park and Zoo of naar het meer van Tjornin, waar je de eenden met brood kunt voeren. Fantastische herinneringen aan een leuke bestemming. Met zoveel plaatsen die je in de wereld kunt bezoeken, kun je je afvragen waarom je een vakantie in Reykjavik zou moeten doorbrengen. Dus, de volgende keer dat je uitkijkt naar een vakantie met een verschil, kan je Reykjavik kiezen voor het maken van een aantal fantastische herinneringen.
LEES VERDER
Reykjavik Vakantie
Aurora Borealis Vakantie

Noorderlicht reizen - Aurora Borealis Vakantie

Noorderlicht (Aurora Borealis) is een van de spectaculairste en fascinerendste natuurverschijnselen. Noorderlichtreizen naar het Pure Noorden. Hoewel het noorderlicht een natuurverschijnsel is kan er wel activiteit gemeten worden. Aan de hand van de uitkomst van deze metingen is het mogelijk aan te geven of er een kans is op het zien van het noorderlicht. Dit is een reis voor wie het Noorderlicht wil zien. Daarvoor heb je een donkere hemel nodig, anders zie je het niet, dus dat lukt alleen in de winter. Je hebt de beste kansen bij helder en koud weer. Bovendien zie je het natuurlijk véél beter, als er niet al te veel licht om je heen is. Kan er in het gehele noordpoolgebied noorderlicht waargenomen worden. Om het te kunnen zien, is het wel nodig dat de hemel licht bewolkt of liever zelfs onbewolkt is. Het noorderlicht dringt niet door een wolkendek heen. Een volle maan kan, als er niet veel activiteit is, veel van het schijnsel wegnemen. Het Noorderlicht is te zien vanaf ca. half september t/m eind maart. Hoe donkerder het is, hoe beter, waardoor de maanden november t/m februari het meest geschikt zijn. Het is een natuurlijk verschijnsel en niemand kan de garantie geven dat je het ook echt zult zien. Vermijd gebieden waar veel verlichting is, zoals dorpen en stadskernen.
LEES VERDER
  NEEM CONTACT MET ONS OP