ZOEK NAAR REIZEN

SEIZOEN
Vóór en Najaar
Zomer
Winter
Travel-Style
Individuele reizen
Groepsreizen
Zomerhuisjesreizen
Duration
1 - 6 dagen
7 - 10 dagen
Meer dan 10 dagen
  LAAT RESULTATEN ZIEN

ZOEK NAAR EXCURSIES

SEIZOEN
Vóór en Najaar
Zomer
Winter
SOORT
BOATTRIP
QUAD RIJDEN
WALVISSAFARI
PAARDRIJDEN
JEEP EXCURSIE
FIETSEN
SNORKELEN/DUIKEN
SNEEUWSCOOTER
WANDELEN
IJSGROT
GEBIEDEN
The Beach Ride
Reykjavík
Skógar/Sólheimajökull
Skaftafell
Fagurhólsmýri
Jökulsárlón gletsjerlagune
Smyrlabjörg
Húsavík
Mývatn
Hauganes (Eyjafjörður)
Skagafjörður
Stykkishólmur
  LAAT RESULTATEN ZIEN
Zomerhuisjesreis 10 of 11 nachten
10 of 11 nachten, mei-september
Zomerhuisjesreis 
10 of 11 nachten

Hoogtepunten voor 10-11 nachten

 • Akureyri, de kleine maar charmante "Hoofdstad van het Noorden"
 • Het meer Mývatn met al zijn natuurwonderen, zoals het Dimmuborgir lava-labyrinth en de solfataren van Námaskarð
 • Dettifoss, Europa's krachtigste waterval
 • IJslands beroemdste hoogtepunten: het hete bronnen gebied van Geysir en de waterval Gullfoss
 • Het Þingvellir nationale park, waar IJslands oude parlement bijeen kwam
 • Skógar, waar u de waterval Skógafoss en het interessante Skógar Volksmuseum vindt
 • Het liefelijke dal Þjórsárdalur met het romantische kleine dal Gjáin en de waterval Háifoss
 • Borgarfjörður  met de Hraunfossar watervallen en IJslands grootste hete bron
 • Het schiereiland Snæfellsnes met de vogelrotsen bij Arnarstapi, schitterende basalt formaties en de gletsjer Snæfellsjökull
 • De hoofdstad Reykjavík
 • De Blue Lagoon, een warm, blauw meer waar je heerlijk kunt relaxen
 • En nog véél  meer…. Zie de uitgebreide routebeschrijving hier beneden.

Practische informatie

 • Deze reizen kunnen vanaf ongeveer 1 mei tot 30 september gemaakt worden.
 • De reisduur bepaalt u eigenlijk zelf, maar ligt meestal tussen 11 en 22 dagen en 10 en 21 nachten.
 • De reizen kunnen gedaan worden in elk type auto.
 • U rijdt 200 tot 400 km per dag, en het totaal hangt van het aantal dagen af.
 • BELANGRIJK:  De wisseldagen van de zomerhuisjes zijn ALLEEN op donderdagen en zondagen, dus u kunt alleen van zondag tot donderdag, of van donderdag tot zondag in elk huisje verblijven.  Als u op andere weekdagen wilt aankomen of vertrekken, is het altijd mogelijk de reis te verlengen met één of meer nachten in een hotel.   U kunt deze reizen ook helemaal volgens uw eigen wensen verlengen met 3 of 4 nachten in een zomerhuisje in het gebied van uw keuze.
 • Opmerking:  We behouden ons het recht voor, om al deze reizen in omgekeerde volgorde te boeken, als dit beter uitkomt.  Als u wilt, kunt u ook zelf om een omgekeerde volgorde vragen.
 • Om een exacte prijs te vinden, kunt u ons om een vrijblijvende offerte vragen.
 • De prijs hieronder geldt voor de maand mei.

PRIJS PER PERSOON (INCL. VLUCHTEN, HOTELS MET ONTBIJT EN KLEINSTE HUURAUTO):

€ 1810,-

  BOEK ONLINE   STUUR AANVRAAG IN

Reisprogramma 10 nachten (aankomst op donderdag)

In het kort:

10 nachten (donderdag): 3 nachten zuidwest, 4 nachten noord (Akureyri/Mývatn), 3 nachten Borgarfjörður
 

Uitgebreid:
 

DAG 1
Dag 1 (donderdag) vlucht naar IJSLAND-BLUE LAGOON-HVERAGERÐI/GEYSIR GEBIED
U vliegt naar het vliegveld van Keflavík, waar u meteen na aankomst uw huurauto ophaalt. Daarna gaat u van start en als u in de namiddag aankomt, kunt u de beroemde Blue Lagoon bezoeken, waar het warme water een enorme verscheidenheid van mineralen bevat. Na een verfrissend bad in de bizarre omgeving van lavavelden en een geothermische centrale, rijdt u eerst naar Reykjavík, waar u eventueel nog wat inkopen kunt doen. Daarna rijdt u naar uw huisje in de omgeving van Hveragerði of Geysir.
DAG 2
Dag 2 (vrijdag) ÞINGVELLIR-GEYSIR-GULLFOSS-ÞJÓRSÁRDALUR
Eerst rijdt u naar het nationale park Þingvellir, waar het oorspronkelijke parlement van IJsland in 930 werd gesticht. Dit is ook een heel interessant gebied van een geologisch standpunt, want het ligt precies op de mid-Atlantische rug, waar twee aardkorstplaten elkaar ontmoeten. Daarom zijn er veel spleten in de bodem in dit gebied. Vanaf Þingvellir rijdt u naar Laugarvatn, waar u eventueel het nieuwe Fontana Spa kunt bezoeken. Daarna neemt u natuurlijk goed de tijd om het beroemde hete bronnen gebied van Geysir te bezoeken, waar de bron Strokkur elke 10 minuten een enorme zuil water en stoom omhoog spuit. Er zijn ook talloze andere bubbelende en kokende bronnen. Hier vandaan rijdt u naar Gullfoss, IJslands beroemdste waterval. Daarna gaat het verder naar de charmante kloof Brúarhlöð en dan naar het dorp Flúðir. Vervolgens rijdt u door het dal Þjórsárdalur waar u verschillende mooie plekjes kunt bezoeken: de tweeling-waterval Hjálp en het romantische dal Gjáin.  Vervolgens rijdt u terug naar uw huisje.
DAG 3
Dag 3 (zaterdag) SELJALANDSFOSS-SKÓGAR-DYRHÓLAEY-VÍK
Vandaag volgt u de zuidkust naar het oosten, en uw eerste stop maakt u bij Seljalandsfoss. Deze bijzondere waterval is anders dan de meeste andere: je kunt er achter langs lopen. Hierna rijdt u naar het gehucht Skógar, waar de waterval Skógafoss een 60 m hoog gordijn van water vormt. Hier kunt u ook het interessante volksmuseum van Skógar bezoeken, en van alles te weten komen over het leven op IJsland in de 19e en vroege 20e eeuw. De gletsjertong Sólheimajökull staat vervolgens op het programma, want u kunt hier vrij dicht tot aan de gletsjer rijden, dus u kunt hem van dichtbij bekijken. Op de vogelrots Dyrhólaey (25 juni – midden augustus) kunt u de papegaaiduikers heel goed zien, want u kunt er heel dicht bij komen. Na een kijkje in het dorpje Vík rijdt u terug naar uw huisje.
DAG 4
Dag 4 (zondag) REYKJAVÍK-HOLTAVÖRÐUHEIÐI-SKAGAFJÖRÐRUR-AKUREYRI
U rijdt eerst naar Reykjavík, en van daar rijdt u via Borgarnes, over de bergpas Holtavörðuheiði en door de provincie Skagafjörður helemaal naar Akureyri. Onderweg zijn er allerlei mooie plekjes die u kunt bezoeken, zoals bijvoorbeeld Hvítserkur, een rots in de zee. Dit is een vrij lange tocht, maar de weg is goed dus u kunt lekker opschieten. Akureyri wordt vaak de "Hoofdstad van het Noorden" genoemd en er zijn allerlei musea, een schitterende botanische tuin, en natuurlijk genoeg winkels! U blijft nu een aantal nachten óf in een leuk modern appartement in Akureyri, óf in een zomerhuisje in deze buurt.
DAG 5
Dag 5 (maandag) MÝVATN
Vandaag heeft u de hele dag de tijd om van het Mývatn gebied te genieten. Bij Skútustaðir zijn er pseudo-kraters, en Dimmuborgir is een schitterend lava-labyrinth met vreemde lava formaties die aan de vegetatie goede beschutting bieden. Hier kunt u een leuke wandeling maken, van 10 minuten tot 2 of 3 uur. Een andere bezienswaardigheid zijn de solfataren van Námaskarð (Hverarönd), waar u grijze, kokende modderpoelen vindt, met gele zwavelafzettingen en een onvergetelijke geur. Tenslotte is het geen slecht idee om nog even te relaxen in het natuurlijke hete water van de Nature Baths. Overnachting in de buurt van Mývatn.
DAG 6
Dag 6 (dinsdag): TJÖRNES SCHIEREILAND EN DETTIFOSS
Vandaag maakt u een dagtocht rondom het schiereiland Tjörnes. U kunt uw eerste stop in het vissersdorp Húsavík maken. Er is daar een leuk algemeen museum, een walvismuseum en een pittoresque haven. Als u wilt kunt u hier ook een walvissafari meemaken. Van hier rijdt u verder naar de hoefijzervormige kloof Ásbyrgi, waar u een kort wandelingetje kunt maken door een klein maar mooi bosje. Hierna rijdt u het nationale park Jökulsárgljúfur in, waar u eerst een bezoek brengt aan de wonderbaarlijke rotsformaties Hljóðaklettar, om daarna naar Dettifoss te rijden, IJslands waterrijkste waterval die 44m naar beneden valt in de grote kloof. Hierna rijdt u verder tot u weer bij de ringweg aankomt, en van daar rijdt u terug naar Mývatn. Overnachting in het Mývatn gebied.
DAG 7
Dag 7 (woensdag): MÝVATN OF EYJAFJÖRÐUR EN WALVISSAFARI
Vandaag heeft u nog volop de gelegenheid om méér in de buurt van Mývatn te gaan wandelen, een walvissafari te maken in Eyjafjörður, oF de zuidkant van de fjord of het eilandje Hrisey te bezoeken. Natuurlijk zijn alle musea van Akureyri ook een mogelijkheid, en het grote zwembad is ook aanlokkelijk!
DAG 8
Dag 8 (donderdag): SIGLUFJÖRÐUR-BORGARFJÖRÐUR
Vandaag kunt u naar het noorden rijden, via Dalvík en Ólafsfjörður door een tunnel naar Siglufjörður waar u beslist een bezoekje moet brengen aan het Haring Museum, dat vertelt over de enorme haringvangsten en de daarbij behorende economische vooruitgang in de eerste helft van de 20e eeuw. Dan gaat het verder langs het dorpje Hofsós, waar een museum is over de IJslanders die aan het einde van de 19e eeuw hun geluk in Amerika beproefden. U kunt ook de schitterende kerk van Hólar bezoeken, en het volksmuseum in de turfboerderij van Glaumbær. Daarna rijdt u verder over de rondweg, tot u in Borgarfjörður aankomt waar uw laatste huisje wacht.
DAG 9
Dag 9 (vrijdag): SNÆFELLSNES-ARNARSTAPI-DJÚPALÓNSSANDUR-STYKKISHÓLMUR-BORGARNES
Deze dag is helemaal aan het schiereiland Snæfellsnes gewijd. Eerst rijdt u langs de zuidkant van het schiereiland, waar u schitterende basaltzuilen en een koude mineraalbron kunt zien, voordat u bij de vogelrots van Arnarstapi aankomt. In het broedseizoen vindt u hier veel vogels, o.a. drieteen meeuwen en noordse sterns, en er zijn ook fantastische basaltformaties, dus een wandelingetje hier is altijd de moeite waard. Verderop langs de kust van het schiereiland kunt u de vogelrots van Þúfubjarg bezoeken, en Djúpalónssandur waar een rotsig paadje u naar het zwarte strand brengt. Als u van wandelen houdt kunt u van hier uit naar Dritvík lopen (ca. 1½-2 uur) en met een beetje geluk krijgt u schitterende uitzichten op de majestueuze gletsjer Snæfellsnes, die ook een oude vulkaan is. Hierna rijdt u langs de noordkant van het schiereiland door verschillende vissersdorpjes, en we bevelen een bezoek aan het grootste van deze dorpen, Stykkishólmur, speciaal aan. Van hier uit kunt u een hele leuke boottocht over de baai Breiðafjörður maken, waarbij u heel veel vogels en basalteilandjes kunt zien, en vers gevangen jacobsslakken kunt proeven. Tenslotte rijdt u weer terug naar uw huisje in de buurt van Borgarnes.
DAG 10
Dag 10 (zaterdag): HÚSAFELL-HRAUNFOSSAR-REYKHOLT-DEILDARTUNGUHVER
Vandaag rijdt u door de provincie Borgarfjörður , waar van alles te zien is, zoals het vakantieoord Húsafell waar een heerlijk zwembad is, de fantastische en mysterieuze watervallen Hraunfossar die zomaar uit de lava naar beneden vallen, het dorp Reykholt waar de 13e eeuwse historicus Snorri Sturluson de eerste "hot pot" van IJsland bouwde (u kunt hem zien!) en de hete bron Deildartunguhver, die de waterrijkste bron van IJsland is en 180 liter bijna kokend water per minuut produceert. Hier vandaan gaat u verder naar Reykjavík, waar u de hele middag nog kunt doorbrengen. Er zijn winkels, musea en een heleboel bezienswaardigheden, zoals de grote kerk Hallgrímskirkja, het gebouw Perla waar een koepel op heetwaterreservoirs gebouwd is, vanwaar u een fantastisch uitzicht over de stad heeft, en de botanische tuin "Grasagarður". U kunt ook een walvissafari vanuit Reykjavík maken. Tenslotte rijdt u terug naar uw huisje voor uw laatste overnachting.
DAG 11
DAG 11: (ZONDAG) KEFLAVÍK-NEDERLAND
U rijdt terug naar het vliegveld Keflavík voor uw vlucht terug naar huis.
Opmerking: We behouden ons het recht voor, om deze reis in omgekeerde volgorde te boeken, als dit beter uitkomt.

Reisprogramma 11 nachten  (aankomst op zondag)

In het kort:
11 nachten (zondag) : 4 nachten zuidwest, 3 nachten noord (Akureyri/Mývatn), 4 nachten Borgarfjörður
 

Uitgebreid:

DAG 1
Dag 1 (zondag) NEDERLAND-IJSLAND-BLUE LAGOON-HVERAGERÐI/GEYSIR GEBIED
U vliegt naar het vliegveld van Keflavík, waar u meteen na aankomst uw huurauto ophaalt. Daarna gaat u van start en als u in de namiddag aankomt, kunt u de beroemde Blue Lagoon bezoeken, waar het warme water een enorme verscheidenheid van mineralen bevat. Na een verfrissend bad in de bizarre omgeving van lavavelden en een geothermische centrale, rijdt u eerst naar Reykjavík, waar u eventueel nog wat inkopen kunt doen. Daarna rijdt u naar uw huisje in de omgeving van Hveragerði of Geysir.
DAG 2
Dag 2 (maandag) ÞINGVELLIR-GEYSIR-GULLFOSS-ÞJÓRSÁRDALUR
Eerst rijdt u naar het nationale park Þingvellir, waar het oorspronkelijke parlement van IJsland in 930 werd gesticht. Dit is ook een heel interessant gebied van een geologisch standpunt, want het ligt precies op de mid-Atlantische rug, waar twee aardkorstplaten elkaar ontmoeten. Daarom zijn er veel spleten in de bodem in dit gebied. Vanaf Þingvellir rijdt u naar Laugarvatn, waar u eventueel het nieuwe Fontana Spa kunt bezoeken. Daarna neemt u natuurlijk goed de tijd om het beroemde hete bronnen gebied van Geysir te bezoeken, waar de bron Strokkur elke 10 minuten een enorme zuil water en stoom omhoog spuit. Er zijn ook talloze andere bubbelende en kokende bronnen. Hier vandaan rijdt u naar Gullfoss, IJslands beroemdste waterval. Vanaf Gullfoss gaat het verder naar de charmante kloof Brúarhlöð en dan naar het dorp Flúðir. Vervolgens rijdt u door het dal Þjórsárdalur waar u verschillende mooie plekjes kunt bezoeken: de tweeling-waterval Hjálp, de ruine van de boerderij Stöng die in 1104 door een vulkaanuitbarsting van Hekla verwoest werd, het romantische dal Gjáin en IJslands op twee na hoogste waterval Háifoss. Vervolgens rijdt u terug naar uw huisje.
DAG 3
Dag 3 (dinsdag) SELJALANDSFOSS-SKÓGAR-DYRHÓLAEY-VÍK
Vandaag volgt u de zuidkust naar het oosten, en uw eerste stop maakt u bij Seljalandsfoss. Deze bijzondere waterval is anders dan de meeste andere: je kunt er achter langs lopen. Hierna rijdt u naar het gehucht Skógar, waar de waterval Skógafoss een 60 m hoog gordijn van water vormt. Hier kunt u ook het interessante volksmuseum van Skógar bezoeken, en van alles te weten komen over het leven op IJsland in de 19e en vroege 20e eeuw. De gletsjertong Sólheimajökull staat vervolgens op het programma, want u kunt hier vrij dicht tot aan de gletsjer rijden, dus u kunt hem van dichtbij bekijken. Op de vogelrots Dyrhólaey (25 juni – midden augustus) kunt u de papegaaiduikers heel goed zien, want u kunt er heel dicht bij komen. Na een kijkje in het dorpje Vík rijdt u terug naar uw huisje.
DAG 4
Dag 4 (woensdag) REYKJANES
Vandaag is het leuk om een excursie naar Reykjanes te maken, met een bezoekje aan de kokende modderpoelen van Krísuvík. Daarna bezoekt u het vissersdorp Grindavík waar een leuk visserijmuseum is, Het hoogtepunt van deze tocht is een bezoek aan de beroemde Blue Lagoon, een meer gevuld met natuurlijk warm water, rijk aan allerlei mineralen. Een bad in deze bizarre omgeving van lavavelden en een geothermische centrale is een bijzondere belevenis! Hierna kunt u naar het uiteinde van het schiereiland rijden, waar wat hete bronnen zijn, en een eindje verderop kunt u de "Brug tussen de continenten" bezoeken, een symbolische brug die aangeeft waar ongeveer de europese en amerikaanse aardkorstplaten bij elkaar komen. Tenslotte is het de moeite waard om de kerk van Bessastaðir te bezoeken, voor u naar uw huisje terugkeert.
DAG 5
Dag 5 (donderdag) REYKJAVÍK-HOLTAVÖRÐUHEIÐI-SKAGAFJÖRÐRUR-AKUREYRI
U rijdt eerst naar Reykjavík, en van daar rijdt u via Borgarnes, over de bergpas Holtavörðuheiði en door de provincie Skagafjörður helemaal naar Akureyri. Onderweg zijn er allerlei mooie plekjes die u kunt bezoeken, zoals bijvoorbeeld Hvítserkur, een rots in de zee. Dit is een vrij lange tocht, maar de weg is goed dus u kunt lekker opschieten. Akureyri wordt vaak de "Hoofdstad van het Noorden" genoemd en er zijn allerlei musea, een schitterende botanische tuin, en natuurlijk genoeg winkels! U blijft nu een aantal nachten óf in een leuk modern appartement in Akureyri, óf in een zomerhuisje in deze buurt.
DAG 6
Dag 6 (vrijdag) MÝVATN
Vandaag heeft u de hele dag de tijd om van het Mývatn gebied te genieten. Bij Skútustaðir zijn er pseudo-kraters, en Dimmuborgir is een schitterend lava-labyrinth met vreemde lava formaties die aan de vegetatie goede beschutting bieden. Hier kunt u een leuke wandeling maken, van 10 minuten tot 2 of 3 uur. Een andere bezienswaardigheid zijn de solfataren van Námaskarð (Hverarönd), waar u grijze, kokende modderpoelen vindt, met gele zwavelafzettingen en een onvergetelijke geur. Tenslotte is het geen slecht idee om nog even te relaxen in het natuurlijke hete water van de Nature Baths. Overnachting in de buurt van Mývatn.
DAG 7
Dag 7 (zaterdag): TJÖRNES SCHIEREILAND EN DETTIFOSS
Vandaag maakt u een dagtocht rondom het schiereiland Tjörnes. U kunt uw eerste stop in het vissersdorp Húsavík maken. Er is daar een leuk algemeen museum, een walvismuseum en een pittoresque haven. Als u wilt kunt u hier ook een walvissafari meemaken. Van hier rijdt u verder naar de hoefijzervormige kloof Ásbyrgi, waar u een kort wandelingetje kunt maken door een klein maar mooi bosje. Hierna rijdt u het nationale park Jökulsárgljúfur in, waar u eerst een bezoek brengt aan de wonderbaarlijke rotsformaties Hljóðaklettar, om daarna naar Dettifoss te rijden, IJslands waterrijkste waterval die 44m naar beneden valt in de grote kloof. Hierna rijdt u verder tot u weer bij de ringweg aankomt, en van daar rijdt u terug naar Mývatn. Overnachting in het Mývatn gebied.
DAG 8
Dag 8 (zondag): SIGLUFJÖRÐUR-BORGARFJÖRÐUR
Vandaag kunt u naar het noorden rijden, via Dalvík en Ólafsfjörður door een tunnel naar Siglufjörður waar u beslist een bezoekje moet brengen aan het Haring Museum, dat vertelt over de enorme haringvangsten en de daarbij behorende economische vooruitgang in de eerste helft van de 20e eeuw. Dan gaat het verder langs het dorpje Hofsós, waar een museum is over de IJslanders die aan het einde van de 19e eeuw hun geluk in Amerika beproefden. U kunt ook de schitterende kerk van Hólar bezoeken, en het volksmuseum in de turfboerderij van Glaumbær. Daarna rijdt u verder over de rondweg, tot u in Borgarfjörður aankomt waar uw laatste huisje wacht.
DAG 9
Dag 9 (maandag): SNÆFELLSNES-ARNARSTAPI-DJÚPALÓNSSANDUR-STYKKISHÓLMUR-BORGARNES
Deze dag is helemaal aan het schiereiland Snæfellsnes gewijd. Eerst rijdt u langs de zuidkant van het schiereiland, waar u schitterende basaltzuilen en een koude mineraalbron kunt zien, voordat u bij de vogelrots van Arnarstapi aankomt. In het broedseizoen vindt u hier veel vogels, o.a. drieteen meeuwen en noordse sterns, en er zijn ook fantastische basaltformaties, dus een wandelingetje hier is altijd de moeite waard. Verderop langs de kust van het schiereiland kunt u de vogelrots van Þúfubjarg bezoeken, en Djúpalónssandur waar een rotsig paadje u naar het zwarte strand brengt. Als u van wandelen houdt kunt u van hier uit naar Dritvík lopen (ca. 1½-2 uur) en met een beetje geluk krijgt u schitterende uitzichten op de majestueuze gletsjer Snæfellsnes, die ook een oude vulkaan is. Hierna rijdt u langs de noordkant van het schiereiland door verschillende vissersdorpjes, en we bevelen een bezoek aan het grootste van deze dorpen, Stykkishólmur, speciaal aan. Van hier uit kunt u een hele leuke boottocht over de baai Breiðafjörður maken, waarbij u heel veel vogels en basalteilandjes kunt zien, en vers gevangen jacobsslakken kunt proeven. Tenslotte rijdt u weer terug naar uw huisje in de buurt van Borgarnes.
DAG 10
Dag 10 (dinsdag): HÚSAFELL-HRAUNFOSSAR-REYKHOLT-DEILDARTUNGUHVER
Vandaag rijdt u door de provincie Borgarfjörður, waar van alles te zien is, zoals het vakantieoord Húsafell waar een heerlijk zwembad is, de fantastische en mysterieuze watervallen Hraunfossar die zomaar uit de lava naar beneden vallen, het dorp Reykholt waar de 13e eeuwse historicus Snorri Sturluson de eerste "hot pot" van IJsland bouwde (u kunt hem zien!) en de hete bron Deildartunguhver, die de waterrijkste bron van IJsland is en 180 liter bijna kokend water per minuut produceert. Een ontspannende een interessante tocht!
DAG 11
Dag 11 (woensdag) REYKJAVÍK
Vandaag kunt u de geneugten van Reykjavík uitproberen. Er zijn winkels, musea en een heleboel bezienswaardigheden, zoals de grote kerk Hallgrímskirkja, het gebouw Perla waar een koepel op heetwaterreservoirs gebouwd is, vanwaar u een fantastisch uitzicht over de stad heeft, en de botanische tuin "Grasagarður". U kunt ook een walvissafari vanuit Reykjavík maken. Tenslotte rijdt u terug naar uw huisje voor uw laatste overnachting.
DAG 12
Dag 12 (donderdag) KEFLAVÍK-NEDERLAND
Afhankelijk van de tijd waarop uw vlucht vertrekt, rijdt u óf 's ochtends vroeg terug naar Keflavík, óf u heeft nog wat meer tijd om van de stad te genieten of de Blue Lagoon te bezoeken voordat u terug naar huis vliegt.
  BOEK ONLINE   STUUR AANVRAAG IN

  RECOMMENDED EXCURSIONS

Hauganes (Eyjafjörður): Walvissafari en zeevissen
In de gletsjer
Skógar/Sólheimajökull - Verkenning van Sólheimajökull, gletsjerwandeling
Stykkishólmur - Uniek avontuur, boottocht
Hauganes (Eyjafjörður): Walvissafari en zeevissen
In de gletsjer
Skógar/Sólheimajökull - Verkenning van Sólheimajökull, gletsjerwandeling
Stykkishólmur - Uniek avontuur, boottocht
  ZOEK NAAR REIZEN
  NEEM CONTACT MET ONS OP